Facebook

Kalendarz

poprzednim miesiącu sierpień 2018 następnym miesiącu
P W Ś C Pt S N
week 31 1 2 3 4 5
week 32 6 7 8 9 10 11 12
week 33 13 14 15 16 17 18 19
week 34 20 21 22 23 24 25 26
week 35 27 28 29 30 31
Ulti Clocks content
  • image
  • image
  • image
Previous Next
Obowiązek informacyjny
czwartek, 14 czerwca 2018 12:23

 

Gimnazjum im. Jana Pawła II w Zręcinie informuje, iż:

  • Administratorem danych osobowych przetwarzanych przez Gimnazjum im. Jana Pawła II w Zręcinie jest Gimnazjum im. Jana Pawła II w Zręcinie, reprezentowane przez Dyrektora  Szkoły,  tel. 13 42 214 74, e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .
  • Szkoła przetwarza dane osobowe w celu realizacji obowiązku nauki na podstawie ustawy z  14 grudnia 2016 r. Prawo oświatowe (Dz.U.2017.59).
  • Przetwarzanie danych odbywa się przez okres nie dłuższy niż do wykonania wskazanego celu.
  • W związku z przetwarzaniem przez Szkołę Państwa danych osobowych, przysługuje Państwu prawo dostępu do treści danych, prawo ich sprostowania, prawo usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania, jeżeli inne przepisy nie ograniczają tych uprawnień.
  • Przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).
  • Odbiorcami Państwa danych mogą być podmioty, które na podstawie przepisów prawa mogą uzyskać do nich dostęp.
  • Dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym nie będą podlegać profilowaniu.
  • Administrator nie przekazuje danych do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowych.
  • Kontakt do Inspektora Ochrony Danych Osobowych – Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .
 

Partnerzy/Projekty




Stworzone dzięki Joomla!. Stworzone przez Damian Wozniak dla: gimzrecin.pl